Български English Руский
0878/886-334
052/600-170

Нов жилищен проект, Чудесна инвестиция
гр. Варна, Виница / Апартаменти, 2-стаен

printprint

гр. Варна, Виница
Реф. №: 565
Етаж: 3 от 5   Спални: 1
Апартаменти,
2-стаен
Площ: 57 кв.м.
39 500 €

Агенция за недвижими имоти ШАНС 2 има удоволствието да представи на вниманието на своите настоящи и бъдещи клиенти изключителна възможност за инвестиция в апартамент в нов проект на кокетна и модерна жилищна сграда в кв. Виница на град Варна. Сградата е в начален  етап на строителство преди акт.14, като до края на годината ще бъде завършена до акт. 15, а напълно завършена през м. октомври  2020г. Имотът се намира на тихо, спокойно и комуникативно място в популярен квартал на Морската ни столица и открива прекрасна гледка едновременно към кв. Виница и прилежащия морски залив. Жилищната сграда ще осигурява на бъдещите си обитатели тишина и спокойствие съчетани с прекрасна заобикаляща природа и прекрасна панорамна визия. Сградата ще се намира в близост до централната част кв. Виница и прилежащите и автобусна спирка, училище, детска градина и всички търговски обекти в района. Местоположението на сградата  позволява бърз и лесен достъп до булевард и главни пътища водещи както до всички части на града, така и до близките морски курорти.

Сградата  ще предоставя разнообразни по квадратура и комфорт едностайни, двустайни и тристайни апартаменти на бъдещите си собственици. Жилищата ще са разположени на 5 етажа с един вход общо 20 на брой.  За всички бъдещи обитатели на сградата са предвидени достатъчно на брой паркоместа и гаражи разположени на подземно ниво. Жилищата ще бъдат завършени по БДС с възможност да бъдат завършени до ключ при желание на новите собственици. Предоставя се гъвкава схема на разплащане и възможност за договорка. Общите части ще бъдат луксозно изпълнени отговарящи на цялостната визия на жилищния проект. Все още има възможност за избор на етаж и тип апартамент.

Имотът представлява двустаен апартамент намиращ се на 3 среден етаж и притежава площ от 57 м2 . Жилището разполага с една  дневна – кухня – 19м2, спалня – 11м2, прилежаща тераса към спалнята, санитарно помещение и входно антре. Апартаментът е със слънчево югоизточно изложение.
Свилен Димитров
консултант продажби
0897 051 260
office@shans2.bg


Изпратете запитване

Моля, попълнете полетата:

2 + 2 = *
Топ оферти


Последно добавени предложения


За Нас Услуги Кредитиране Контакти