Български English Руский
0878/886-334
052/600-170

Нов жилищен проект, Чудесна инвестиция
гр. Варна, Левски / Апартаменти, 2-стаен

printprint

гр. Варна, Левски
Реф. №: 540
Етаж: 4 от 8   Спални: 1
Апартаменти,
2-стаен
Площ: 61 кв.м.
52 200 €

Агенция за недвижими имоти ШАНС 2 има удоволствието да представи на вниманието на своите настоящи и бъдещи клиенти изключителна възможност за инвестиция в апартамент в нов луксозен проект на жилищна сграда от доказан строител в кв. Изгрев на гр. Варна в близост до Втори корпус на ВИНС и ВМА Варна. В жилищния проект ще бъдат вложени изключително качествени материали умело допълващи специалния дизайн на сградата. В момента проектът се намира на етап подготовка за започване на строителни работи, като се очаква е да бъде напълно завършена до акт.16 в края на лятото на 2021г. Сградата се намира на тихо, спокойно и  изключително комуникативно място в предпочитан квартал на Морската ни столица, в близост до автобусна спирка, верига супермаркети, университети, училища, детски градини и множество други търговски обекти и заведения. Местоположението на имотът на ключов за гр. Варна булевард позволява на всеки бърз и лесен достъп както до всички части на града, а така също и до намиращите се в близост  морски курорти.

Сградата  предоставя  разнообразни по квадратура и комфорт двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, както и  едностайни кабинети на бъдещите си собственици. За всички бъдещи обитатели на имотите са предвидени достатъчно на брой паркоместа и гаражи разположени на подземното ниво на жилищната сграда. Апартаментите ще бъдат завършени по БДС, като при желание на всеки нов собственик на жилище може да бъде изготвен от страна на строителната компания индивидуален проект за пълно или частично обзавеждане на всеки нов апартамент. Сградата ще притежава уникален дизайн за района, а жилищата ще са разположени в един вход на 8 етажа. Общият брой на апартаментите ще бъде 21 като клиентите все още имат възможност да избират от едностайни до четиристайни в зависимост от своите предпочитания.

Имотът представлява двустаен апартамент намиращ се на етаж 4 и притежава площ от 61 м2 . Жилището разполага с една спалня,  дневна - кухня, обща прилежаща тераса към двете стаи, санитарно помещение и входно антре. Към всеки апартамент има обособен килер в отделна стая на всеки етаж. Апартаментът е със слънчево изложение запад -север.
Свилен Димитров
консултант продажби
0897 051 260
office@shans2.bg


Изпратете запитване

Моля, попълнете полетата:

2 + 2 = *
Топ оферти


Последно добавени предложения


За Нас Услуги Кредитиране Контакти