Български English Руский
0878/886-334
052/600-170

Нов жилищен проект, Чудесна инвестиция
гр. Варна, Трошево / Апартаменти, 2-стаен

printprint

гр. Варна, Трошево
Реф. №: 539
Етаж: 3 от 7   Спални: 1
Апартаменти,
2-стаен
Площ: 51 кв.м.
37 900 €

Агенция за недвижими имоти ШАНС 2 има удоволствието да представи на вниманието на своите настоящи и бъдещи клиенти изключителна възможност за инвестиция в апартамент в нов жилищен проект в кв. Трошево. Сградата ще се намира на тихо, спокойно и изключително комуникативно място в бързо развиващ се квартал  на гр. Варна в близост до автобусна спирка  и на 5 минутно разстояние до училища, детска градина, множество и разнообразни търговски обекти и заведения. Проектът ще се реализира от фирма с дългогодишен опит в строителството на качествени и модерни жилищни сгради отговарящи на съвременните тенденции и изисквания за жилищно строителство. Отличната локация на сградата, в близост до булевард, осигурява бърз и лесен достъп до всички части на гр. Варна, а свободното си време бъдещите собственици могат да прекарват в намиращите се на 15 минути пешеходно разстояние от МОЛ Варна, Делта Планет Мол и множество търговски обекти.

Жилищният проект е в начален етап реализиране, като изграждането на луксозната сграда стартира в края на м. Юни на2019. Предвидения срок за цялостно завършване  до акт 16 на атрактивния жилищен проект е 18 месеца, като се очаква да бъде завършена  до края 2020г. Сградата ще притежава разнообразни по разпределение, функционалност и големина двустайни, тристайни и четиристайни апартамента – общо 29 които ще бъдат разположени на 7 етажа.  За бъдещите собственици на жилища в този проект са предвидени достатъчно на брой паркоместа  разположени в подземен гараж и надземни гаражи. Към момента все още има възможност за избор на етаж, разположение и тип апартамент.

За апартамента: Слънчев двустаен апартамент намиращ се на етаж 3 и притежаващ площ от 51м2 . Имотът разполага с една спалня, дневна с кухненски кът, прилежаща тераса към двете стаи, санитарно помещение и входно антре. Апартаментът е с изложение  север.
Свилен Димитров
консултант продажби
0897 051 260
office@shans2.bg


Изпратете запитване

Моля, попълнете полетата:

2 + 2 = *
Топ оферти


Последно добавени предложения


За Нас Услуги Кредитиране Контакти