Български English Руский
0878/886-334
052/600-170

Нов проект на луксозна жилищна сграда, Перфектна локация
гр. Варна, Младост / Апартаменти, 2-стаен

printprint

гр. Варна, Младост
Реф. №: 522
Етаж: 4 от 5   Спални: 1
Апартаменти,
2-стаен
Площ: 58 кв.м.
39 900 €

Агенция за недвижими имоти ШАНС 2 има удоволствието да представи на вниманието на своите настоящи и бъдещи клиенти изключителна възможност за инвестиция в апартамент в новоизграждащ се модерен жилищен проект. Комплексът се намира на тихо, спокойно и изключително комуникативно място в кв. Младост, заобиколен от множество търговски обекти, вериги супермаркети, Дом младост, детска градина и училище. Чудесната локация на проекта в близост до два булеварда осигуряващи лесен достъп до всички части на гр. Варна благодарение на разнообразните линии на градския транспорт в този район прави инвестицията в него много атрактивна.

Жилищния комплекс се изгражда на 2 етапа:

Етап 1, включващ 3 входа, в момента се намира в процес на изграждане преди акт 14, а в края на лятото се очаква акт 14. Пълното завършване на етап 1 ще се осъществи през 2020г – акт 15 началото на лятото на 2020, акт 16 края на есента на 2020г.

Етап 2, включващ 3 входа, е в процес на подготовка на извършване на груб строеж, като до края на 2019 трябва да се завърши до акт 14. Пълното завършване на етап 2 до акт 16 ще се осъществи  до края на 2020г.

Модерният жилищен проект ще предоставя разнообразие от функционални и просторни двустайни, тристайни и четиристайни апартамента разположени в 6 входа всеки на 5 етажа. За бъдещите собственици на жилища са предвидени достатъчно на брой закрити паркоместа разположение на партерните нива на всеки вход. Модерната визия на комплексът ще се допълва от разнообразни по големина търговски обекти намиращи се на част  партерното ниво на целия комплекс. Апартаментите ще се предлагат завършени по БДС –  Блиндирана външна врата, нивелирана замазка на пода, машинно обработена гипсова замазка на стените и ръчно обработена циментова замазка за мокрите помещения. Все още има възможност за избор на етаж и вид на апартамент.

За апартамента: Слънчев двустаен апартамент намиращ се на етаж 4  и притежаващ площ от 58 м2. Имотът разполага с една  дневна с кухненски бокс – 20м2,  с една спалня 12м2, една прилежаща тераса към дневната, санитарно помещение и коридор. Апартаментът е с изложение югозапад - североизток.
Свилен Димитров
консултант продажби
0897 051 260
office@shans2.bg


Изпратете запитване

Моля, попълнете полетата:

2 + 2 = *
Топ оферти


Последно добавени предложения


За Нас Услуги Кредитиране Контакти